Leerbedrijf van het Jaar 2016

Op 16 februari heeft Recreatiepark TerSpegelt de award voor Leerbedrijf van het Jaar 2016  in ontvangst genomen.  Deze award is de erkenning voor leren in de praktijk in de recreatiesector. De boventoon in het juryrapport werd gevormd door het ‘warme’ bad waar de stagiair bij TerSpegelt in terecht komt. Daarnaast biedt TerSpegelt een uitdagende en innovatieve leeromgeving waar zelfs contact met de ouders van de stagiair onderdeel van uit maakt.

Over de verkiezing
De uitreiking vond plaats tijdens het jaarlijkse evenement Recreatie Toppers 2016 in het Spoorwegmuseum in Utrecht. De verkiezing ‘Leerbedrijf van het Jaar’ is de erkenning voor leren in de praktijk in de recreatiesector. Een deskundige vakjury, bestaande uit sociale partners, SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en de winnaars van de voorgaande verkiezingen, begeleidt deze verkiezing.  Vanaf september 2015 was het mogelijk om leerbedrijven voor te dragen, hier kwamen Vacansoleil Eindhoven, Roompot Hof Domburg en Recreatiepark TerSpegelt als genomineerde leerbedrijven uit. De jury heeft deze drie bedrijven bezocht en beoordeeld op de volgende criteria: opleidingsbeleid, innovatie, het contact met de school, opleidingsklimaat, begeleiding door de praktijkbegeleider en het vervullen van een ambassadeursrol voor de sector. Naast het oordeel van de jury, heeft ook het publiek meegestemd. Via de website hebben 1.389 personen hun stem laten horen en ook op de dag van de uitreiking hebben de aanwezigen meegestemd.

 

Award met trots in ontvangst genomen

Het team van TerSpegelt, waaronder Luke Castelijns (hoofd Sport & Recreatie), heeft de award met trots in ontvangst genomen. “Jaarlijks werken we met zo’n 30 stagiaires en leerlingen op het park, dit is een geweldige erkenning van de manier waarop wij leren in de praktijk brengen. Het ‘warme’ bad met passende begeleiding zorgt voor een goede persoonlijke ontwikkeling van iedere stagiair,”  volgens Luke als praktijkbegeleider. Afgelopen tijd heeft Recreatiepark TerSpegelt meerdere prijzen gewonnen, zoals Camping van het Jaar in 2015 en een Vakantiebeurs Award aan het begin van dit jaar. Een mooie bekroning op de innovatieve manier van ondernemen.

Klik hier voor informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *