Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019. Igor Stel was met 5 andere horecaondernemers uit Limburg genomineerd en gedeputeerde Ger Koopmans maakte tijdens de horecavakbeurs BBB in het MECC Maastricht de winnaar bekend.

 De Limburgse leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) konden de afgelopen weken online stemmen op de collega die zij het meest Markant vinden. Zij nomineerden 6 Limburgse horecaondernemers en van deze genomineerden kreeg Igor Stel de meeste stemmen van zijn collega’s. Igor dingt als winnaar van de regionale verkiezing in het najaar 2019 mee naar de landelijke titel van Meest Markante Horecaondernemer van Nederland.

De andere genomineerden zijn:

  • Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting in Venray
  • Gerold van der Vrande van Herberg de Morgenstond in Griendtsveen
  • Peggy Leurs van Tuincentrum Leurs in Venlo
  • John Cardinaal van De Soos in Weert
  • Tom Heijmans van Brasserie Gruuëts in Weert.

Guido Kreutzer, voorzitter van KHN Limburg: “Deze Limburgse genomineerden zijn allen markant in hun manier van ondernemen; ieder op z’n eigen manier. Daarnaast zijn zij ook als persoon markant in hun benadering van gasten, collega’s en de samenleving. Zij zijn echte ambassadeurs voor de horeca. Igor Stel heeft de meeste stemmen van zijn collega ondernemers gekregen en is daarom benoemd tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg. Deze erkenning is wat mij betreft zonder meer terecht. Igor leidt meerdere horecabedrijven met durf, energie en creativiteit. Hij is innovatief, gastvrij en zorgt met zijn ‘can do’-mentaliteit voor vele tevreden gasten!” Klik hier voor informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *