Nieuw seizoen, nieuwe kansen

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Meer geld naar recreatie
Optimisme groeit

De winter is bijna voorbij. Eind deze maand wordt de klok verzet, de dagen worden langer en iedereen snakt weer naar het buitenleven. De economie zit in de lift, het consumentenvertrouwen en de bestedingen zijn sterk groeiende, we zijn tevreden met ons werk en we geven weer meer geld uit aan recreatie!
Uit het investeringsonderzoek van RekreaVakkrant blijkt dat u als ondernemer optimistisch gestemd bent. De verwachte gemiddelde bezettingsgraad ligt fors hoger dan in 2016. Bungalowparken +5%, kampeerbedrijven +3% en combinatiebedrijven zelfs + 8%. Dit wordt deels beïnvloed door het relatief wat onrustige Europa. Zekerheid en betrouwbaarheid zijn dan belangrijke ijkpunten in het afwegingsproces van de consument. Kortom, voor recreatief Nederland staan alle signalen op groen om er een mooi seizoen van te maken. 2017 wordt ook het jaar van gerichte keuzes voor vakbeurzen. Zo zal er met ingang van dit jaar de dag- en verblijfsrecreatie worden gebundeld tot een Nationale Recreatie Vakbeurs. Geen versnippering van aandacht maar een breed gedragen nationale beurs met als thema ‘Blik op de Toekomst.’ Een prima initiatief van de Evenementenhal Hardenberg. In elke editie zullen wij u op de hoogte houden van onze exclusieve samenwerking gericht op deze beurs.

 

Proactief in 2017

Bijblijven in een snel veranderende recreatiemarkt is meer dan noodzakelijk. Zeker in het zoekproces bij de consument. Vinden en gevonden worden blijft de centrale vraag! Als ondernemer moet u die trend volgen en hierbij staat de betrouwbaarheid van de vakinformatie voorop. RekreaVakkrant, site en twitter bieden u dat. Stel uw vizier af op 2017 en volg ons. Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt steeds verder. Inmiddels zijn wij de grens van 3.550 zakelijke volgers gepasseerd! Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 4.000 volgers. Meldt u daarnaast aan voor komnunaar.nl! Een proactieve site die voor u werkt. Gratis voor betalende abonnees.

 

Veel leesplezier met deze editie van RekreaVakkrant. Het marketingvakblad voor de totale recreatiemarkt. De volgende uitgave van verschijnt 28 april a.s. Uw prestatie, onze informatie!

 

Volg ons ook op Twitter
www.rvk.nl
www.komnunaar.nl
www.vitaalshop.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *