Nieuw seizoen, nieuwe kansen

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Het is lente en met het paasweekend voor de deur wordt drang naar het buitenleven en beleven weer groter. De kampeerbedrijven en bungalowparken kunnen als gevolg van het zachte weer met een positieve blik vooruitkijken. Onze investeringsmonitor geeft aan dat de verwachte bezettingsgraad voor 2015 een mooi cijfer laat zien. Het paasweekend is daarvoor een mooie graadmeter. Een nieuwe kans die een trend gaat worden is de toenemende natuurlijke beleving bij consumenten. De trend naar het zelfkweken neemt een enorme vlucht. Steeds meer mensen gaan bewuster met voeding om en willen weten waar hun voedsel vandaan komt. Slow food als antwoord op fast food bestaat al een tijdje. Maar nieuw is de trend naar local food en daar past het zelf kweken en de moestuin naadloos in. Vers van het land wordt meer en meer ontdekt en de herkomst is dan ook duidelijk. Brengt ook boer en recreatie dichter bij elkaar en een mooie kans om uw gasten in uw eigen omgeving hiermee in contact te brengen.

Investeringsmonitor Lezersaanbieding
Wegens succesvolle voorinschrijving is de lezersaanbieding verlengd. Speciaal voor lezers van RekreaVakkrant kunnen wij in samenwerking met het onderzoekbureau de uitgebreide rapportage van de Investeringsmonitor kampeerbedrijven en bungalowparken 2015 aanbieden tegen 50% korting. Het uitgebreide rapport kunt u bestellen tegen een prijs van € 145,50 (normale prijs € 295,00) excl. btw via www.marktdata.nl.  De actie loopt tot en met 15 april a.s. een echte aanrader! Vanaf nu zal RekreaVakkrant elk jaar dit onderzoek exclusief laten uitvoeren door onderzoekbureau Van Es/Marktdata. Op pagina 7 van deze editie zoomen wij nu in op de productgroep ontwerp, bouwen en sanitair.

komnunaar.nl 2015
Komnunaar.nl wordt steeds meer gevonden. De site komnunaar.nl is een uniek consumentenplatform waar verblijfs- en dagrecreatie samenkomen. Het biedt de consument de mogelijkheid om omgeving gestuurd te kiezen voor verblijf- en dagrecreatie. Zoeken op provincie, gemeente, gebied of plaats. Maar ook op soort bedrijf, bedrijfsketen, en type recreatiebedrijf. Een compleet aanbod van wat recreatie Nederland te bieden heeft. Het geeft elke recreatieondernemer de mogelijkheid zijn recreatieomgeving aantrekkelijker maken door de consument maximaal te informeren over verblijf, dag attracties, dagtochten, wandelen, fietsen, zwemmen, zeilen, kortom maximaal ontspannen beleven en recreëren! Daarnaast kan elke gemeente- en provincie maximaal ondersteuning bieden door gebiedsgewijs te promoten op basis van gericht gemeten consumentengedrag. Stap nu in op komnunaar.nl een digitale service van RekreaVakkrant. Nieuwsgierig? Meld u aan via deze site en maak u bekend op dit platform.

Aantal volgers blijft stijgen
Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels gaan wij naar 2.800 zakelijke volgers. Op naar de volgende mijlpaal 3.000 zakelijke volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt. Wie volgt?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *