Nieuwe interactieve site RekreaVakkrant

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Een nieuw recreatieseizoen, een nieuwe site, dachten wij! Interactief, actueel, direct, betrokken, hoge servicegraad en veel response mogelijkheden voor u als lezer. Op drie niveaus bieden wij vakmatige bereikbaarheid. Alles over en voor recreatiezaken waarbij zowel vakinhoudelijk als branche technisch het laatste nieuws wordt besproken. Krant, site en twitter bieden de ideale combinatie in onze dynamische recreatiemarkt. Op naar www.rvk.nl.

Jubileumjaar

Komnunaar.nl en RekreaVakkrant gaan samen. Het inmiddels 20 jaar actieve lijfblad van en voor de recreatiemarkt is klaar voor het digitaal uitrollen van komnunaar.nl voor de consumentenmarkt. Dit jaar daarom gratis deelname voor alle recreatiebedrijven. Zorg dat u erbij staat op komnunaar.nl, zowel in woord als in beeld kunt u uw recreatiebedrijf profileren. Wij hebben gekozen voor een brede digitale benadering op zowel pc, iPad als iPhone. Overal bereikbaar en zowel op verblijfsrecreatie- als dagrecreatie-niveau zijn alle bedrijven samengebracht. De consument kan nu zelf zijn recreatiedagmenu samenstellen. Eenvoudig te bedienen en een volledig overzicht van dagrecreatiebedrijven c.q. activiteiten in de omgeving van elke camping, bungalowpark en/of recreatiepark, b&b, hotel of motel. De zorg voor uw gast begint bij de zorg voor uw bedrijf. Nu vindbaar op www.komnunaar.nl. RekreaVakkrant gaat u helpen om (nog) beter gevonden te worden. De consument kan uit vele mogelijkheden kiezen. Laat uw gast bewust kiezen voor uw bedrijf en zorg voor een goed bedrijfsprofiel. Op pagina 9 leest u hier alles over.


Actueel nieuws
Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels naderen wij de grens van 3.250 zakelijke volgers. Op naar de volgende mijlpaal 3.500 zakelijke volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt. Wie volgt? Veel leesplezier met deze editie van RekreaVakkrant en in alle opzichten een fantastisch recreatieseizoen 2016.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *