Nieuwe wallaby’s voor Kinderparadijs Malkenschoten na diefstal

Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn heeft nieuwe bewoners. Er zijn namelijk twee nieuwe wallaby’s op het park. Zij komen in de plaats van de gestolen witte wallaby. Vorig jaar is bij Kinderparadijs Malkenschoten de witte wallaby gestolen. De wallaby had een jong en de moeder is waarschijnlijk meegenomen vanwege de unieke witte vacht. Het jong bleef alleen achter. Het bericht van de diefstal werd groots opgepakt in Apeldoorn en er was veel medeleven. Er is geld ingezameld en mede dankzij deze bijdrage kon het Kinderparadijs twee nieuwe wallaby’s aanschaffen.

Officieel welkom
In de Carnavalsweek bij Kinderparadijs Malkenschoten werden de wallaby’s officieel welkom geheten. De mascotte van het Kinderparadijs Binky en de vaste bewoner van alle DroomParken Bram de Bever, waren hierbij aanwezig en de kinderen konden met de dieren op de foto. Op 6 maart werd op feestelijke wijze het naambordje van de nieuwe wallaby’s onthuld door Bram en Binky.

Sponsoring van DroomParken
DroomParken heeft één wallaby gesponsord. Het bericht over de diefstal kwam bij het hoofdkantoor van DroomParken in Beekbergen terecht en zij besloten Kinderparadijs Malkenschoten te helpen met de sponsoring van wallaby Dreamy. Met de bijdrage van DroomParken is de wallabygroep, van in totaal nu 4-wallaby’s, compleet.

Algemene informatie Kinderparadijs Malkenschoten
Bij Kinderparadijs Malkenschoten kunnen kinderen gezellig spelen en leren over de boerderijdieren. Hoe leven de dieren op de boerderij en wat vinden ze leuk? Het vrolijke varkentje Binky laat graag zijn park zien. Er zijn diverse speeltuinen, een klimparcours, en skelterbaan. Daarnaast kunnen de bezoekers hutten bouwen en waterfietsen op de vijver. Ook rijdt de BinkyBus over het park. Klik hier voor meer informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *