Nieuwe ZeelandPas

Op 1 maart gaat het nieuwe pasjaar voor de ZeelandPas van start en zal de pas weer voor  toeristen en inwoners verkrijgbaar zijn bij de VVV-Inspiratiepunten en andere deelnemende verkooppunten. Het aanbod van de ZeelandPas is ook dit jaar weer groot. De pas geeft meer dan € 500,- voordeel bij ruim 300 Zeeuwse belevingen, waaronder alle grote Zeeuwse dagattracties en musea. De voordelen op de pas zijn zo ingericht dat de pas altijd na twee keer gebruik is terugverdiend. Het doel van de ZeelandPas is om inwoners en gasten te inspireren om erop uit te gaan in Zeeland. Projectleider Martijn Kapel: “Zeeland heeft een geweldig aanbod aan prachtige belevingen die we met de ZeelandPas nog meer in beeld willen brengen bij inwoners en gasten. Naast de bekende dagattracties en musea zijn er ook vele andere unieke activiteiten zoals bijvoorbeeld blokarten, paardrijden op het strand, een Zeeuwse kookworkshop, Zeeuws eten en prachtige streekproducten. Teveel om op te noemen.”  Naast het beleefaanbod biedt de ZeelandPas ook weer gratis extra’s en enkele toeristische vervoerscomponenten. Zo is de deelname aan een stadswandeling Domburg, Sluis, Terneuzen, Vlissingen en Zierikzee gratis inbegrepen en kunnen pashouders ook gratis met de Zomerbus Zuid-Beveland en wellicht later dit jaar ook nog de E-Tuk Veere (onder voorbehoud).

Verkrijgbaar
De ZeelandPas is voor € 4,- per persoon verkrijgbaar bij onder andere de 17 VVV-Inspiratiepunten in Zeeland, via de webshop www.zeelandshop.com en een groot aantal Zeeuwse verblijfsaccommodaties en andere verkooppunten. Een compleet overzicht van verkooppunten is te vinden op www.zeelandpas.nl. Op Schouwen-Duiveland is de ZeelandPas alleen te koop voor inwoners, toeristen kunnen deze op het eiland uitsluitend via deelnemende verblijfsaccommodaties verkrijgen.

Realisatie
De ZeelandPas is een project van Economische Impuls Zeeland, VVV Zeeland en Kenniscentrum Kusttoerisme. Het project is onder andere mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland, Stichting Schouwen-Duiveland Pas, Stichting Beleef Zeeuws-Vlaanderen, de Stichting Economische Stimulering Veere, Toeristische Impuls van de gemeente Veere en de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen en Veere.

Klik hier voor informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *