Recreatiegebied De IJzeren Man

Kom je op zaterdag 16 april ook een kijkje nemen op de verschillende locaties van Recreatiegebied De IJzeren Man tijdens de speciale Open Dag? Midden in de natuur vind je niet alleen de mooiste wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes, maar ook een klimbos met vier parcoursen, spectaculaire waterskibaan, subtropische zwembaden, golfbaan, maneges, (indoor) speeltuinen en een gezellige kinderboerderij. Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man is als hoofdtoegangspoort van GrensPark Kempen~Broek het ideale startpunt en nodigt je uit om eerst binnen te kijken om buiten meer te zien.

 

Veelzijdig programma
Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud. Bezoek de infomarkt met diverse natuurorganisaties in Natuur- en Milieucentrum De IJzeren, diverse demonstraties van Zwembad en Waterskibaan De IJzeren Man of volg een gratis testinstructie bij Klimbos Weert. Bij manege Blue Stables kunnen kinderen hoefijzers schilderen tijdens de speciale Western Trail middag of gooi een balletje op de bowlingbaan van Partycentrum De Sluis (tevens paintballdemonstratie!). Ook Vakantiepark Weerterbergen zet de deuren open voor iedereen. Kom klimmen en handboogschieten in Fort Fun, drijf op het water in de Aquabubble of dans mee met de Mini Disco van Koos Konijn. 

Kijk voor het complete aanbod op www.ijzerenmanweert.nl en meld je aan voor de Open Dag. De Open Dag van Recreatiegebied De IJzeren Man wordt georganiseerd door het samenwerkingsverband IJzerenmanweert.nl en VVV Weert Back Office.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *