Reken af met beursplankenkoorts

Tom Verbeek T. 0523 289 891 E. tomverbeek@evenementenhal.nl

Versnelde ademhaling, een droge mond, knoop in de maag, zwetende handpalmen, vergroting van de pupillen en een hart dat een paar tandjes harder klopt…. Allemaal tekenen van beursplankenkoorts. Ik speel graag open kaart met u. Ik heb er last van.
Ook al is het organiseren anders dan de beurs bezoeken, ga ik er gemakshalve vanuit dat ik niet de enige ben met deze symptomen.  Omdat mijn collega’s zeggen dat ‘delen’ helpt, bij het omgaan met de gezonde spanning die ik voel, deel ik graag deze intieme informatie met u. Bovendien heb ik een aantal bruikbare tips die voorgaande ongemakkelijke verschijnselen ombuigen naar positieve handvatten.

1. Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk!
Iedere performer die zich zelf een beetje serieus neemt weet dat je om een goede performance neer te zetten goed voorbereid moet zijn. Zelf heb ik gezorgd voor een geweldig kennisprogramma’s met presentaties over recreatie en groen, speelplekken en hoe om te gaan met honden. Ook zijn er rondetafelgesprekken waarin gemeentes en provincies aan het woord zijn. Topkwaliteit kennissessies en sprekers die zorgen dat ik even achterover kan leunen.

2. Concentreer je op datgene waar je de controle over hebt
Er kunnen allerlei dingen rondom uw moment zijn waar u zich zorgen om maakt: het weer, drukte op de zaak. Laat dat allemaal maar voor wat het is. Je hebt er toch geen controle over. Gebruik je skills, je knowhow en je ervaring en vertrouw er op! Zelf vertrouw ik op mijn marketeers en de uitnodiging service. Bewezen krachten die nu al honderden registraties hebben opgeleverd en ongetwijfeld gaan zorgen voor een bezoekersrecord voor de Recreatie Vakbeurs.

3. Ontspan en geniet!
De beursvloer en de inspirerende pleinen zijn gevuld met talloze mooie recreatiemerken. Veel ondernemers hebben zich geregistreerd en geven aan de beurs te bezoeken. De beurshallen zien er uit om door een ringetje te halen en alle ingrediënten zijn aanwezig om er drie succesvolle beursdagen van te maken, eigenlijk heeft het geen zin om krampachtig te doen of zenuwachtig te zijn, het wordt hét moment van de recreatiesector ‘Een blik op de toekomst van de sector!’

Zo! Ik merk dat het delen van onzekerheden en adviezen, nu al bijdragen aan meer ontspanning! Bedankt voor het luisteren, reken af met mijn beursplankenkoorts en kom op
28-29-30 november naar Hardenberg!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *