Resultaten Investeringsonderzoek 2015

300 miljoen in verblijfsrecreatie

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Allereerst hartelijk dank voor uw deelname aan de investeringsmonitor kampeerbedrijven en bungalowparken. 218 bedrijven uit de verblijfsrecreatie hebben hieraan deelgenomen. Een uitstekend resultaat. Hiermee is het technisch onderzoek uitgevoerd door Van Es Marktdata meer dan valide, betrouwbaar en representatief voor de totale verblijfsrecreatie in Nederland. Met ingang van dit jaar zal RekreaVakkrant jaarlijks het investeringsonderzoek verblijfsrecreatie presenteren. Achterliggende reden is om als marktpartijen een beter beeld te krijgen op de ontwikkelingen en investeringsquote per type verblijfsrecreatie, productsegment en naar provincie. Zo krijgen wij gezamenlijk inzicht in de investeringsbehoefte- en wensen van de verblijfsrecreatie. Hoe houden de recreatieondernemers hun recreatieproduct/bedrijf actueel? In welke productcategorieën wordt jaarlijks geïnvesteerd en hoeveel? Met welke producten en diensten wil het recreatiebedrijf zich onderscheiden? Allemaal vragen waarop RekreaVakkrant antwoord wil gaven. Op pagina 6 en 7 een eerste presentatie. Per volgende editie van RekreaVakkrant volgt een deelrapportage op productsegment(en). Alle deelnemers aan het onderzoek ontvangen een digitale samenvatting van het rapport in week 5. Uw prestatie, onze informatie!

Nieuw
Hoge waardering
RekreaVakkrant zit in een nieuw jasje. Nog meer krantformaat en aantrekkelijke opmaak. Toegespitst op de recreatieondernemer zowel beleidsmatig als uitvoerend waarbij een extra accent ligt op de marketing achter het recreatiebedrijf. Het gaat ten slotte om uw gasten een passend recreatieproduct te bieden behorende bij uw beleving en uw bedrijfsvoering. Het feit dat u ons een hoge score geeft zal ons nog meer motiveren om zowel in print als digitaal maximaal te ondersteunen met onze informatie. Dank voor uw vertrouwen.

komnunaar.nl 2015
Komnunaar.nl wordt steeds meer gevonden. De site komnunaar.nl is een uniek consumentenplatform waar verblijfs- en dagrecreatie samenkomen. Het biedt de consument de mogelijkheid om omgeving gestuurd te kiezen voor verblijf- en dagrecreatie. Zoeken op provincie, gemeente, gebied of plaats. Maar ook op soort bedrijf, bedrijfsketen, en type recreatiebedrijf. Een compleet aanbod van wat recreatie Nederland te bieden heeft. Het geeft elke recreatieondernemer de mogelijkheid zijn recreatieomgeving aantrekkelijker maken door de consument maximaal te informeren over verblijf, dag attracties, dagtochten, wandelen, fietsen, zwemmen, zeilen, kortom maximaal ontspannen beleven en recreëren! Daarnaast kan elke gemeente- en provincie maximaal ondersteuning bieden door gebiedsgewijs te promoten op basis van gericht gemeten consumentengedrag. Stap nu in op komnunaar.nl een digitale service van RekreaVakkrant. Nieuwsgierig? Meld u aan via deze site en maak u bekend op dit platform.

Actueel nieuws
Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels hebben wij de grens van 2.675 zakelijke volgers overschreden. Op naar de volgende mijlpaal 3.000 zakelijke volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt. Wie volgt?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *