Resultaten Investeringsonderzoek 2017

Meer dan 360 miljoen in verblijfsrecreatie

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Aan Investeringsmonitor 2017 hebben totaal 251 verblijfsrecreatiebedrijven meegewerkt. Dat is een fantastisch resultaat. Allereerst hartelijk dank voor uw deelname aan de investeringsmonitor kampeerbedrijven en bungalowparken. Zeker nu wij kunnen vergelijken met vorig jaar is te constateren dat er met name een toename in investeringsplannen is op het gebied van kapitaalintensieve bouw-gerelateerde projecten. Onder andere ontwerp en advies van gebouwen, bouw van een centrale ontvangstruimte en/of zwembad, chalet-bouw, bungalowbouw en infrastructuur.
Gemiddeld over de hele linie van bedrijfsonderdelen nemen de investeringen toe en dat is een prettige vaststelling voor de branche. Het technisch onderzoek uitgevoerd door Van Es Marktdata is meer dan valide, betrouwbaar en representatief voor de totale verblijfsrecreatie in Nederland. Door jaarlijks het investeringsonderzoek verblijfsrecreatie te kunnen presenteren krijgen alle marktpartijen een beter beeld op de ontwikkelingen en investeringsquote per type verblijfsrecreatie, productsegment en naar provincie. Zo krijgen wij gezamenlijk inzicht in de investeringsbehoefte- en wensen van de verblijfsrecreatie. Hoe houden de recreatieondernemers hun recreatieproduct/bedrijf actueel? In
welke productcategorieën wordt jaarlijks geïnvesteerd en hoeveel? Met welke producten en diensten wil het recreatiebedrijf zich onderscheiden? Allemaal vragen waarop RekreaVakkrant met dit investeringsonderzoek antwoord geeft. Op deze pagina een eerste presentatie.

PROACTIEF IN 2017
Bijblijven in een snel veranderende recreatiemarkt is meer dan noodzakelijk. Zeker in het zoekproces bij de consument. Vinden en gevonden worden blijft de centrale vraag! Als ondernemer moet u die trend volgen en hierbij staat de betrouwbaarheid van de vakinformatie voorop. RekreaVakkrant, site en twitter bieden u dat. Stel uw vizier af op 2017 en volg ons. Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt steeds verder. Inmiddels zijn wij de grens van 3.500 zakelijke volgers gepasseerd! Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 4.000 volgers. Meldt u daarnaast aan voor komnunaar.nl! Een pro-actieve site die voor u werkt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *