Slapen onder de sterren met Huttopia

Frankrijk is een van de meest populaire vakantielanden, overal vind je indrukwekkende landschappen en grote variatie in natuur om heerlijk te ontdekken. Huttopia heeft zich gespecialiseerd in ‘Villages & Campings’ op de mooiste plekjes van het Frankrijk waar je, weg van de massa, optimaal geniet van het landschap en de natuur. Vijf bijzondere stukjes natuur om dit najaar te ontdekken:
1. Lavendel in de Drôme
De Drôme in zuidelijk Frankrijk is een van die relatief onbekende gebieden in het hart van de Provence met uitgestrekte lavendelvelden aan de voet van het Saint-Maurice gebergte. Huttopia Village Dieulefit combineert accommodatie van ‘canvas en hout’ uitkijkend over de lavendel met campingstandplaatsen, midden in het bos.

2. Kilometers stranden op de Franse eilanden
Wakker worden met het ruisen van de zee. Dat ervaar je op Ile de Ré, een van de eilanden voor de Atlantische kust van Frankrijk. Huttopia Côte Sauvage ligt in de beschermde duinen, direct aan zee.

3. Imposante bergtoppen rondom
De Franse Alpen spreken menigeen tot de verbeelding. Imposante bergtoppen, kletterende watervallen, snelstromende rivieren en een indrukwekkend panorama.. Camping Huttopia Vallouise ligt hier op 1.200 meter hoogte midden in het berggebied, uitkijkend over alle bergtoppen.Hier slaap je in een ‘Cabane’ of ‘Trappeur’ in de frisse berglucht.

4. Kayakken op de Ardèche
De Ardèche, genoemd naar de gelijknamige rivier, is bij Nederlanders een zeer geliefde regio, en dat is niet voor niets. Het ruim opgezette Village Huttopia Sud-Ardèche is gebouwd op natuurlijke terrassen met prachtig uitzicht op de omringende natuur.

5. Kastelentocht op de fiets in de Loire
Aan het Lac de Rillé midden in de streek Touraine, heerst rust en sereniteit. Huttopia Lac de Rillé is een perfecte uitvalsbasis om het culturele erfgoed van de Loirevallei te ontdekken, maar ook voor een kanotocht over het meer of een relaxdag. Je kunt hier zelfs slapen in een huifkar! Klik hier voor informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *