Vierentachtig vakantie accommodaties genomineerd

Vanaf 4 juli tot en met 4 september bepaalt de consument welke accommodaties in september een Zoover Award in ontvangst kunnen nemen. Via de website www.zooverawards.nl kan gestemd worden op ongeveer drieduizend genomineerde accommodaties verdeeld over veertien landen in acht categorieën. In de provincie Overijssel zijn vierentachtig vakantie accommodaties genomineerd. 

 De consument bepaalt wie er wint
Accommodaties die een gemiddelde van een 8 of hoger scoren op Zoover worden beloond met een nominatie voor de Zoover Awards. De consument kan stemmen op zijn of haar favoriete accommodaties. Een stem is gelijk aan het schrijven van een review. Vervolgens worden per categorie twee Awards uitgereikt: voor de populairste accommodatie met de meeste stemmen en voor de beste accommodatie met het hoogste waarderingscijfer. Het land met de hoogste gemiddelde score binnen alle categorieën wordt ook beloond met een Zoover Award.
Henk van Voornveld, directeur van MarketingOost, is tevreden over het hoge aantal nomniaties uit de provincie: “Er is door ondernemers in Overijssel hard gewerkt aan het innoveren van de vrijetijdssector. Ook de provincie heeft daar een goede bijdrage aan geleverd. Tel daarbij op dat Overijssel gewaardeerd wordt om haar gastheerschap, de persoonlijke aandacht voor de gast en de rust en ruimte, dan is het voor mij geen verrassing dat zoveel ondernemers uit de provincie genomineerd zijn.” 

 

Kijk voor meer informatie en om te stemmen op www.zooverawards.nl.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *