Wereldpremière Da Vinci 35 E

Brede gangboorden, een stahoogte van 1,95 meter, het revolutionaire digital switching system van Mastervolt/Garmin, een uitgekiend onderwaterschip en weinig onderhoud zijn enkele van de features van de Da Vinci 35 E. Deze compleet nieuwe Da Vinci beleeft zijn wereldpremière op de komende Hiswa te Water die van 30 augustus t/m 4 september in Amsterdam wordt gehouden.

De Da Vinci 35 E is op nogal wat punten veranderd ten opzichte van het vorige model. Het meest in het oog springend zijn waarschijnlijk de verbrede gangboorden voor een veilige gang naar het voordek. Niet onbelangrijk om te noemen is een stahoogte is van 1,95 meter in het schip . Verder heeft de Da Vinci 35 E een afsluitbare eigenaarshut in het voorschip en een kleine gastenhut wat de boot ook geschikt maakt voor gezinnen. De boot heeft een compleet nieuw onderwaterschip gekregen. Hierdoor kun je er bij lage snelheden niet alleen goed mee manoeuvreren, bij snel varen heb je weinig tot geen buiswater, mede door de sprayrails.
De Da Vinci 35 E heeft met haar ontwerp een eigentijdse vormgeving en gaat ook qua techniek met zijn tijd mee. Zo is het volledig nieuwe elektrische C-zone system van Mastervolt/Garmin toegepast; een revolutionair digital switching systeem dat is getest op de Volvo Ocean Race-jachten. En heeft het motorjacht weinig onderhoud nodig door het gebruik van polyester, roestvast staal en Flexiteek. Net als de andere modellen is ook deze 35 E semi-custom built. Dit betekent dat de boot binnen het mogelijke naar wens van de klant wordt gemaakt. Te denken valt aan diverse houtsoorten, indelingen, raampartijen en soorten bekleding.
Luxe vinden we terug in starten zonder sleutels, veel is bedienbaar op de smartphone, alle verlichting natuurlijk in LED, en de standaard afwerking gebeurt met hoogwaardige materialen als Alcantara en Silverguard. De Da Vinci 35 E is standaard al zeer compleet uitgevoerd en biedt daarnaast veel opties.
In het 15-jarig bestaan van Da Vinci Yachts zijn er 115 boten gebouwd en wereldwijd geleverd. Sinds de overname vorig jaar zijn de verkopen in een stroomversnelling terecht gekomen en wordt er ook hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe modellen. De Da Vinci 35 E is daar het eerste voorbeeld van. Intussen liggen er tekeningen klaar van een 40 ft en zijn er twee buitenlandse dealers gevonden in Engeland en Zwitserland.  Klik hier voor informatie.

 

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *