Wie gaat er vandoor met de felbegeerde eretitel ‘ANWB Camping van het Jaar 2021’

Vakantiepark Beerze Bulten is (wederom) genomineerd voor ‘ANWB Camping van het Jaar 2021’. Nederlandse kampeerders hebben massaal gestemd en Beerze Bulten behoort tot de 9 genomineerde campings in Nederland.

Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezing voor de Campings van het Jaar. In een aantal categorieën konden campings worden genomineerd. De categorieën in 2021 zijn ‘De beste kleine camping’, ‘De camping met de mooiste huuraccommodatie’ en ‘De fijnste gezinscamping’. Vakantiepark Beerze Bulten is genomineerd in deze laatste categorie. Bijna 25.000 mensen brachten in de afgelopen maanden hun stem uit.

13 januari
Op 13 januari zal tijdens een online bijeenkomst van de ANWB bekend gemaakt worden welke camping er met de felbegeerde eretitel vandoor gaat.

Trots
Familie Hagehoorn, eigenaar van Vakantiepark Beerze Bulten reageert trots: “We zijn super blij en trots op deze nominatie, na dit toch vreemde kampeerseizoen. We zijn nu voor de derde achtereenvolgende keer genomineerd. Het zou geweldig zijn als we hem dit jaar winnen! We willen onze gasten ontzettend bedanken voor het stemmen op ons”.

Vakantiepark Beerze Bulten
Vakantiepark Beerze Bulten, gelegen in het Overijsselse Vechtdal, is een camping gericht op gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Naast de 570 kampeerplaatsen beschikt het park over 70 (glamping) accommodaties, een wellnesscenter, een indoorspeelparadijs met bowlingbaan, een binnen- en buitenzwembad en diverse horeca. Naast verblijfsgasten is ook het aandeel in dagrecreatie door de vele faciliteiten erg groot. Het park wordt jaarlijks bezocht door ruim 100.000 gasten, voornamelijk uit Nederland, Duitsland en België.

 

Bron: Beerzebulten.nl 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *