Beste Bed & Breakfast van Nederland 2018

Bed & Breakfast La Marquise in het Noord-Brabantse Budel is uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2018. Deze B&B blinkt uit door haar faciliteiten en waardering van bezoekers. B&B La Marquise mag zich een jaar lang de Beste Bed & Breakfast van Nederland noemen! B&B La Marquise behaalde het afgelopen jaar een topscore in de categorie 5 Tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Binnen dit systeem worden B&B’s beoordeeld en ingedeeld op kwaliteit. La Marquise krijgt bovendien uitzonderlijk goede reviews op Bedandbreakfast.nl. B&B La Marquise beschikt over 5 designsuites en een stijlvolle loungeruimte. Uniek aan deze B&B is de zwemvijver met privéstrand. Gasten genieten hier van een luxe verblijf voorzien van ontbijt met overheerlijke streekproducten. Naar de maatstaven van het B&B-classificatiesysteem biedt deze accommodatie het allerhoogste kwaliteitsniveau. Gasten beoordelen deze B&B gemiddeld met een 9,6!

Winnaars per categorie
Voor alle categorieën binnen het Nederlandse Bed & Breakfast Classificatiesysteem zijn de Beste B&B’s van Nederland bekendgemaakt. Dit zijn:
5 Tulpen
1. La Marquise Chambres d’hôtes de Luxe in Budel (Noord-Brabant)
2. Villa Nieuwland in Den Oever (Noord-Holland)
3. Buitengoed Op De Knolle in Fochteloo (Friesland)
4 Tulpen
1. Bacán Bed & Breakfast in Den Haag (Zuid-Holland)
2. De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)
3. Bed & Breakfast Tweede Deel in Bennekom (Gelderland)
3 Tulpen
1. Den Soeten Inval in Delden (Overijssel)
2. De Kruidenverwennerij in Roermond (Limburg)
3. B&B Groenland in Waarland (Noord-Holland)
2 Tulpen
1. Hotel California in Wichmond (Gelderland)
2. Flora’s op Boerskotten in De Lutte (Overijssel)
3. In de Lavinde in Millingen aan de Rijn (Gelderland)
1 Tulp
1. B&B Passage in Driebergen-Rijsenburg (Utrecht)
2. Huize Sonja in Hollum (Friesland)
3. Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland)

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van het Nederlandse Classificatiesysteem voor B&B’s. De Stichting maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B’s inzichtelijk door middel van 1 tot en met 5 Tulpen. Deelnemende accommodaties worden door een mystery guest beoordeeld aan de hand van objectieve normen. Ruim 500 B&B’s in Nederland zijn bij het Classificatiesysteem aangesloten. Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *