De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2020’!

De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2020’ verkiezing zijn bekend! Drieëndertig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. In deze tweede editie hebben consumenten ruim 20.000 beoordelingen gegeven met een gemiddelde waardering van een 6,91. De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Albert Heijn, La Place en McDonald’s zijn grote kanshebbers voor een ‘Foodservice Award’. Zij wisten zich in meerdere categorieën te nomineren. Onder de genomineerden bevinden zich onder andere horecaketens zoals Domino’s, Starbucks, De Keurslager en Kwalitaria.

Consument hecht het meeste waarde aan kwaliteit
De consument geeft bij de beoordeling van zijn favoriete foodservice bedrijf onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment en de service. Van alle aspecten vindt de consument het kwaliteitsaspect het belangrijkst, gevolgd door prijs, winkelgemak en klantvriendelijkheid. Vorig jaar vond de consument het prijsaspect nog het belangrijkst. Het winkelgemak werd het hoogst beoordeeld: dit aspect heeft als gemiddeld eindcijfer een 7,99.
Gemiddelde behaalde cijfers per aspect:
Winkelgemak: 7,99
Klantvriendelijkheid: 7,89
Kwaliteit van de producten: 7,83
Betrouwbaarheid: 7,83
Service: 7,72
Samenstelling assortiment: 7,68
Uitstraling en beleving: 7,62
Deskundigheid: 7,52
Prijs: 7,33
Acties en aanbiedingen: 7,25

Bekendmaking van de winnaars
De winnaars zullen bekend worden gemaakt op de Horecava in de RAI Amsterdam op dinsdag 14 januari 2020 om 16.00 uur in Hal 5. Naast het uitreiken van de prijzen zal Ynzo van Zanten, choco evangelist van Tony’s Chocolonely een presentatie verzorgen. Foodservice bedrijven die een categorieprijs winnen, maken ook kans op de overalltitel. De overallwinnaar is de categoriewinnaar met het hoogste eindcijfer. Winnaars mogen een jaar lang de titel ‘Foodservice Award’ binnen de categorie dragen. De organisatie stelt voor alle genomineerden twee kaarten beschikbaar. Aanmelden voor deze uitreiking kan door een e-mail te sturen naar info@foodserviceaward.nl.

Genomineerden Foodservice Award 2020
Op alfabetische volgorde:
Bezorgen: AH.NL, Domino’s Pizza, Thuisbezorgd.nl
Café’s/Restaurants: De Beren Restaurants, La Place
Fastservice: Burger King, KFC, McDonald’s
Food retail: Albert Heijn, Hema, Ikea, LIDL
Hotels: Fletcher Hotels, Van Der Valk
Koffie & Lunchrooms:Bagels & Beans, Brownies&downieS, Délifrance, Starbucks

Klik hier voor meer over Horecava informatie.

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *