DÉ VAKBEURS VOOR DE RECREATIEONDERNEMER


De Recreatie Vakbeurs verbindt spelers uit de gehele recreatiebranche. 15 t/m 17 november a.s. in Hardenberg. Elke dag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Een complete beurs en volledig bezet. Met maar liefst acht sfeervol aangeklede beurshallen voor de bezoekers uiterst handig gesegmenteerd. Meer dan 300 leveranciers vormen een compleet aanbod, branche breed. U mag deze enige recreatiebeurs van de Benelux niet missen! Laat u als recreatieondernemer vooral inspireren. Klaar voor 2023 door te innoveren en investeren in de gast van morgen. Toekomstbestendig en duurzaam!

Inspiratie

De vakbeurs staat in het teken van kennis, beleving & netwerken. U kunt een volledig kennisprogramma verwachten met een blik op de toekomst, met inspiratie- en themapleinen. De Recreatie Studio is in hal 7.

Met elke dag de Ronde Tafel discussies, van 16.00-16.45 uur, georganiseerd door RekreaVakkrant. Het volledige programma vindt u in de beurscatalogus. Succes betekent samenwerken. Dat geldt natuurlijk ook voor u. Kom dus kennis shoppen op de thema’s: arbeidsmarkt, vitaliteit recreatiebranche, duurzaamheid, toekomstbestendigheid, veiligheid en financiering van de recreatie. Denk mee en schuif aan in de Recreatie Studio, u bent van harte welkom.

Beurscatalogus

De Beursorganisatie en RekreaVakkrant hebben voor u als bezoeker een uitgebreide beurscatalogus samengesteld. U als recreatieondernemer staat centraal op deze vakbeurs. Geen versnippering meer maar een concentratie van alle belangrijke toeleveranciers aan de recreatieve- en toeristische sector. Het beursconcept zorgt voor een gerichte segmentatie van alle productcategorieën. Interieur&styling, zwembad&water, tuin&park, facilitair, dienstverlening, recreatietechniek, ict&software, spelen&bewegen, entertainment&games, bungalowbouw&chalets, stacaravans. Een compleet aanbod waaruit elke recreatieondernemer, parkbeheerder, gemeentelijke- en provinciale beleidsmakers en andere beslissingsbevoegden uit de dag- en verblijfsrecreatie een passende bedrijfsplanning en -uitvoering kunnen samenstellen.

Kortom in drie dagen een meer dan volwaardige Recreatie Vakbeurs. Wij rekenen op uw komst naar Hardenberg. Wij wensen u veel leesplezier met editie 8 van RekreaVakkrant en de bijgaande handige beurscatalogus. Op naar drie inspirerende beursdagen.

Digitaal

Dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Stel uw vizier ook af op www.rvk.nl. Meld u aan bij de groep zakelijke volgers en de maandelijkse nieuwsbrief en volg ons op het twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’. Veel leesplezier met deze editie van RekreaVakkrant. Het marketingvakblad voor de totale recreatiemarkt.

Op naar een succesvol 2023, dat al begint bij samenkomst in Hardenberg.

De volgende uitgave van RekreaVakkrant verschijnt 27 januari 2023.

Namens het RekreaVakkrant-team alvast fijne dagen en vooral in alle opzichten een gezond 2023. Uw prestatie, onze informatie!

Jan W. Olthof

Uitgever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *