Een Recreatie Vakbeurs voor de Benelux

voorvoord-jan

Jan W. Olthof Uitgever

Uit de exposanten enquête die jaarlijks na de beurs wordt gehouden blijkt dat 2016 betere cijfers laat zien dan de jaren daarvoor. De doorgezette verandering in het beursconcept naar meer beleving, actie, sfeer en creatie scoorden goed bij bezoeker en exposant. Alle reden om deze lijn door te trekken in 2017. Maar dan een volledige beurs voor dag- en verblijfsrecreatie. Blijvend onderscheidend vermogen creëren is voor de recreatieondernemer van levensbelang. Zeker voor de vakantieparken die mede de omgeving als duidelijke trekker moeten positioneren. Tijdens de Ronde Tafelgesprekken op Happy Camping 2.0 komt dat uitgebreid aan de orde. Zorgen dat het recreatie aanbod op uw bedrijf uniek blijft, is al een uitdaging op zich! De Recreatie Vakbeurs is dan de ideale plek om inspiratie op te doen en u te laten informeren door meer dan 250 standhouders. Aan u de keus! Als bijlage treft u alvast de uitgebreide beurscatalogus aan, het resultaat van exclusieve samenwerking tussen Recreatie Vakbeurs, NHTV, Marktdata en RekreaVakkrant.  28 t/m 30 November a.s. worden topdagen in Hardenberg.

Investeer in recreatie
Het jaarlijks terugkerende ‘investeringsonderzoek verblijfsrecreatie’ loopt tot en met 31 december a.s. Wij nodigen u dan ook graag uit deel te nemen aan dit onderzoek. Deelnemende recreatieondernemers ontvangen per mail een complete samenvatting. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoekbureau Van Es Marketing Service. Een uitstekende graadmeter voor investeringen per productgroep waarbij het onderzoek verder wordt uitgebreid met de top 10 van toonaangevende leveranciers per productgroep. Betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid staan hierbij voorop. Het resultaat is een optelsom van alle ingevulde vragenlijsten waarbij anonimiteit wordt gewaarborgd. Zo krijgen wij gezamenlijk inzicht in de investeringsbehoefte- en wensen van de verblijfsrecreatie voor 2018. Binnenkort ontvangt u de uitnodiging hiervoor.

Blik op 2018
Bijblijven in een snel veranderende recreatiemarkt is meer dan noodzakelijk. Zeker in het zoekproces bij de consument. Vinden en gevonden worden blijft de centrale vraag! Als ondernemer moet u die trend volgen en hierbij staat de betrouwbaarheid van de vakinformatie voorop. RekreaVakkrant, site en twitter bieden u dat. Stel uw vizier af op 2018 en volg ons. Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt steeds verder. Inmiddels bereiken wij de grens van 3.700 zakelijke volgers! Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 4.000 volgers. Meldt u ook aan!

Namens het RekreaVakkrant-team, een meer dan inspirerende Recreatie Vakbeurs, prettige feestdagen en in alle opzichten een gezonde blik op volgend jaar. Veel leesplezier met deze editie van RekreaVakkrant. Het marketingvakblad voor de totale recreatiemarkt. De volgende uitgave van verschijnt 26 januari a.s.

Uw prestatie, onze informatie!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *