Gamemarkt door omzetgrens 1 miljard

voorvoord-jan

Jan W. Olthof Uitgever

Op de afgelopen Euro Attraction Show in Amsterdam was het al goed waarneembaar. Het video gamen is hot in en de digitale toepassingen in 3D en 4D animaties vinden hun weg vanuit de attractie industrie. Pretparken en recreatiebedrijven doen hun best om alle ontwikkelingen bij te houden. Virtual Reality entertainment systemen zoals: VR simulatoren, VR games, VR walls, VR dark rooms of laser games. Allemaal simulatie technologieën die de gebruiker/gast een meer dan bijzondere en unieke thematische ervaring gaan bieden. De huidige jeugd groeit op met allerlei videogames waarbij vooral spelletjes via social media hoge groeicijfers laten zien. Kortom,  digitaal vermaak is een onderscheidend element voor uw bedrijf maar dan moet het er wel op ingericht zijn.

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Alle voorbereidingen zijn in volle gang. 27 t/m 29 November a.s. zien wij u graag op deze beurs die u eigenlijk niet mag missen. Een vakbeurs voor de hele Benelux betekent ook een gerichte oriëntatie voor uw bedrijfsinvesteringen. In het kennisprogramma ‘Ronde Tafel’ staan de regio’s Achterhoek en Twente centraal. Kortom,  3 vakdagen voor dag- en verblijfsrecreatie onder een dak! Met totaal 5.377 verblijfsrecreatie bedrijven die samen meer dan 1.1 miljoen slaapplaatsen bieden. U komt toch ook?  In de volgende editie leest u hier alles over.

Digitaal

Stel uw vizier ook af op www.rvk.nl en volg ons. Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt steeds verder. De grens van 3.700 zakelijke is in zicht! Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 4.000 volgers. Veel leesplezier met deze editie van RekreaVakkrant. Het marketingvakblad voor de totale recreatiemarkt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *