Goed begin

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Het mooie weer zorgt voor een prima groei in het aantal boekingen. Pasen was top met een meer dan goede bezetting bij vakantieparken en kampeerbedrijven. De vakantiebungalow is favoriet en dat geeft tevreden gezichten in veel directiekamers. Pasen laat een veel beter   resultaat zien dan vorig jaar. Een goed begin van het jaar en dat hebben wij met z’n allen nodig in de recreatie. Ook de dagrecreatie doet het goed. 2013 werd afgesloten met ruim 40 miljoen bezoeken bij 50 dagattracties waarbij de Zaanse Schans en natuurlijk heropende Rijksmuseum goede zaken deden. Een stijging met 4% ten opzicht van 2012 aldus het NRIT. De verwachting is dat de groei zich in 2014 zal doorzetten. En dat zijn mooie verwachtingen voor onze branche die een meer dan goed recreatiejaar hard nodig heeft! 

Windparken op zee
Het verzet tegen windparken op zee groeit. Molens van 150 meter hoog die dichter bij de kust worden geplaatst  op een afstand van ca. 5 km zijn een doorn in het oog van velen. De toeristische sector wil geen horizonvervuiling maar vooral veiligheid op het water voor al het recreatieverkeer. En natuurlijk willen wij een schone wereld maar de keuze van  plaatsingsgebieden voor windmolens kan ook anders! 

komnunaar.nl
Maak van elke bezoeker een boeker! Link uw bedrijf nu aan op komnunaar.nl.

‘Kom nu naar’ geeft de consument de mogelijkheid om de omgeving op provincie, gemeente, gebied of plaatselijk niveau met verblijfs- en dagrecreatie in kaart te brengen. Wat heeft uw omgeving te bieden? Naast overnachten ook voldoende dagrecreatie en evenementen die juist uw omgeving zo aantrekkelijk maken voor de potentiele boeker, uw gast. Maak uw bedrijf voor de digitale bezoeker ook aantrekkelijk. Internetmarketing vertaald in omgevingsmarketing maakt het kiezen nog makkelijker. Wachtwoord vergeten geen probleem. Even een mailtje naar info@rvk.nl en u kunt snel aan de slag met deze nieuwe omgevingssite. Elk recreatiebedrijf heeft dan recht op een gratis bedrijfsbeeld. Dus profileer uw bedrijf nu want wij wijzen uw gast graag de weg.

Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels hebben wij de grens van 2.250 zakelijke volgers overschreden. Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 2.500 volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *