Inn The Woods uitgeroepen tot ‘Bed & Breakfast 2021’

De accommodatie op de Utrechtse Heuvelrug behaalde een topscore in de categorie 5 tulpen, het hoogste segment van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Daarnaast belonen gasten Inn The Woods met een gemiddelde reviewscore van een 9,8 op Bedandbreakfast.nl.   

Inn The Woods biedt twee gastenverblijven met elk een eigen indeling en signatuur. “Beide verblijven zijn voorzien van luxe voorzieningen en services, met als hoogtepunt het fantastische à la carte ontbijt dat ‘s morgens tot aan de deur wordt geserveerd. Met de sprookjesachtige ligging op de Utrechtse Heuvelrug daarbij opgeteld, wanen gasten zich hier echt eventjes in een wereld zonder zorgen”, zegt Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.  

Eindklassement per categorie
Ook in de categorieën 2 tot en met 4 tulpen zijn de beste B&B’s van Nederland bekroond. Net als bij de accommodaties in de categorie 5 tulpen, is er gekeken naar objectief meetbare faciliteiten en services. De subjectieve gastenbeoordelingen op Bedandbreakfast.nl tellen eveneens mee, waardoor er een totaalbeeld ontstaat van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden.

Dit zijn de winnaars per klasse: 
 5 Tulpen:
 Inn The Woods in Overberg (Utrecht)B&B de Heughte in Oosterwolde (Gelderland)B&B de Heegh in Didam (Gelderland) 
4 Tulpen:
De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)DreamZzz in Kaatsheuvel (Noord-Brabant)In ons Straatje in Rosmalen (Noord-Brabant)
3 Tulpen:
Amazing Grace Bed & Breakfast in Groot-Ammers (Zuid-Holland)By Ann in Noordeloos (Zuid-Holland)B&B Vivre in Warder (Noord-Holland)
2 Tulpen:
B&B De Wijdauw in Eede (Zeeland)Hotel California in Wichmond (Gelderland)De Zilverberg in Keijenborg (Gelderland)  

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland. Accommodaties die deelnemen aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie worden periodiek bezocht door mystery guests, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 tulpen. Zie ook  Bedandbreakfastclassificatie.nl voor alle gecertificeerde B&B’s.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *