Internationaal ESPA congres komt naar Domburg!

Van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 mei vindt het internationale ESPA congres plaats in Domburg. Het is de eerste keer dat dit jaarlijkse congres op het gebied van wellness in relatie tot gezondheid en toerisme in Nederland gehouden wordt. Tijdens het ESPA Congres komen professionals en vertegenwoordigers, uit ruim twintig Europese landen, bij elkaar om hun kennis met elkaar te delen en te laten zien waar marktkansen liggen. Na Rome is de gemeente Veere dit jaar gastheer voor dit driedaagse evenement.

Programma
Op het programma staan vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland. Zij delen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wellness in relatie tot gezondheid en toerisme. Zo zal Prof. Dr. Olaf Timmermans, specialist op het gebied van gezondheidsregio’s, vertellen over de invloed van het recreëren in een kustgebied op de gezondheid en de kansen die een dergelijke omgeving biedt. Wellness reizen pionier Marleen van Griensven gaat dieper in op de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van wellness reizen. En de Duitse Dr. Karin Lehmann houdt een lezing over het eerste officiële therapeutische bos in Europa.

Aanmelden
Het is nog mogelijk om deel te nemen aan dit congres. Meer informatie over aanmelden en het programma is te vinden op: www.espacongress.eu Op speciaal verzoek kunnen participanten uit Nederland er ook voor kiezen om alleen de donderdag aanwezig te zijn.

European Spas Association
De European Spas Association (ESPA) is een overkoepelende organisatie die in 1995 werd opgericht en sindsdien meer dan 2000 medische spa’s en kuuroorden uit 20 Europese landen vertegenwoordigt. De algemene doelstelling van de European Spas Association is het promoten van natuurlijke remedies op basis van mineraalwater, landschap en klimaat voor gezondheidsdoeleinden. Bijvoorbeeld als onderdeel van curatieve zorg of als preventieve aanpak om welzijn en een gezonde levensstijl te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *