Investering in luxe vakantiewoning

voorvoord-jan

Jan W. Olthof Uitgever

Parken met recreatiewoningen worden in snel tempo luxer en luxer. Deze trend is overal waarneembaar maar zeker aanwezig in Zeeland. Volgend de makelaarsvereniging NVM is de dynamiek op de markt voor recreatiewoningen fors toegenomen. In 2017 werden landelijk 4.330 recreatiewoningen (15% meer dan in 2016) verkocht tegen een gemiddelde prijs van € 148.450,-. Dat is 6% meer dan in 2016. Door schaarste zijn de Waddeneilanden koploper met een prijsstijging van 20% en een gemiddelde prijs van € 351.888,-. Deze trend wordt voornamelijk bepaald door de waardestijging van de luxe recreatiewoningen. In Zeeland is dat het meest zichtbaar daar steeg de prijs gemiddeld naar € 428.471,-. Dat maakt het dat de exploitanten van recreatieparken graag hun accommodaties moderniseren. De luxe gast wil verrast worden en grote aanbieders gaan een stap verder door dagattracties en nieuwe faciliteiten aan te bieden. Waterpret investeringen en family-entertainment centers. Waterrijk Oesterdam is daar een mooi voorbeeld van. Zo heeft onder andere Landal hiervoor de komende jaren 300 miljoen gereserveerd. Kortom, er is alle reden om de Recreatie Vakbeurs te bezoeken.

Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Alle voorbereidingen zijn in volle gang. 27 t/m 29 november a.s. zien wij u graag op deze beurs die u eigenlijk niet mag missen. Een vakbeurs voor de hele Benelux betekent ook een gerichte oriëntatie voor uw bedrijfsinvesteringen. In het kennisprogramma ‘Ronde Tafel’ staan de regio’s Achterhoek en Twente centraal. Kortom, 3 vakdagen voor dag- en verblijfsrecreatie onder een dak! U komt toch ook. In de bijgaande beurscatalogus van RekreaVakkrant leest u hier alles over.

Digitaal
Stel uw vizier ook af op www.rvk.nl en volg ons. Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt steeds verder. De grens van 3.700 zakelijke is in zicht! Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 4.000 volgers. Veel leesplezier met deze editie van RekreaVakkrant. Het marketingvakblad voor de totale recreatiemarkt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *