Splinternieuw ‘Terhills Resort by Center Parcs’ vanaf nu te boeken

Het nieuwe premium vakantiepark ‘Terhills Resort by Center Parcs’ opent in 2021 de deuren. Alle 250 luxe cottages zijn gereed, er stroomt water door de bosrivieren en ook wordt hard gewerkt aan de centrale faciliteiten. De eerste gasten kunnen vanaf nu boeken voor een verblijf vanaf 14 juni 2021. Het park ligt op een prachtige locatie in Belgisch Limburg, net over de grens met Nederland.

 

Frank Van Ouytsel, General Manager Terhills Resort: “Het resort ziet er nu al prachtig uit en we boeken snelle vooruitgang met de werkzaamheden. We zijn dan ook blij dat we kunnen aankondigen dat gasten vanaf nu een verblijf kunnen reserveren op dit prachtige resort: op een unieke plek, middenin de natuur. We zien er naar uit onze eerste gasten volgend jaar te mogen ontvangen en hen het premium vakantiegevoel te laten beleven.”

 

Een nieuw resort aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen

Wat vroeger een steenkool- en grindwinninggebied was, heeft nu plaatsgemaakt voor een zeer groen vakantiepark. Het resort ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park Hoge Kempen. Dit is het enige nationale park van België en het is niet alleen erg populair bij wandelaars, fietsers en mountainbikers, maar ook bij paardrijders.

 

Sinds de jaren negentig heeft Center Parcs en daarna LRM het voormalige mijnterrein volledig gerevitaliseerd, zodat de natuur volop haar gang kon gaan. Zo is een plek ontstaan waar mens en natuur elkaar op unieke wijze kunnen ontmoeten. De opzet van het resort verschilt sterk van de parken die de naam Center Parcs voeren. Daarom is gekozen voor een eigen identiteit binnen het aanbod van Center Parcs. Het resort is kleinschaliger van opzet en alles draait om de harmonie tussen mens en natuur. Dat kan door te genieten op het strand of een bootje te huren om vanaf je cottage over het prachtige meer te varen. Ook wandelen in de bossen van het Nationaal Park of het deelnemen aan een van de natuurgeoriënteerde workshops passen goed bij de kernwaarden van het resort.

 

Terhills Resort telt 250 cottages die zorgen voor een premium vakantiebeleving. De vrijstaande accommodaties zijn voorzien van een stijlvolle inrichting, voor twee tot twaalf personen. De cottages zijn beschikbaar in de twee luxeniveaus VIP en Exclusive. Deels beschikken ze over een eigen steiger en de Exclusive cottages hebben allen een eigen sauna.

 

De Country Club, een prachtig gebouw met panoramisch uitzicht over het meer, herbergt alle centrale faciliteiten: een restaurant met verwarmd terras, een kleine supermarkt, een indoor speeltuin, een Kids Club, een workshopruimte, het Cycle Center en de receptie. Ook biedt het toegang tot de Aqua Garden: een binnen- en buitenzwembad met kinderbad.

 

De cottages zijn gemaakt van duurzame materialen en een belangrijk deel van het resort wordt voorzien van elektriciteit die wordt opgewekt door een zonnepark op het Terhills-terrein. Op de Country Club komen groene daken en er wordt sterk ingezet op de verrijking van de biodiversiteit op het resort.

 

De bouw loopt volledig volgens schema en het resort zal naar verwachting medio 2021 de deuren openen. Gasten kunnen vanaf nu een reservering maken voor een verblijf vanaf 14 juni 2021.

 


Over Center Parcs Europe

Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties – is onderdeel van Pierre et Vacances Center Parcs Group. Al ruim 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector, maar wil haar gasten ook in de toekomst blijven verrassen. Inmiddels worden 27 parken geëxplodeerd in Europa waaronder vier Center Parcs parken en twee Sunparks parken in België. Dat doet zij door te blijven innoveren en ook in de komende jaren een nieuwe standaard te zetten: in beleving, verblijf en echt even samenzijn. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door talloze activiteiten voor ieder familielid, middenin de natuur. www.centerparcs.be

 

Over LRM

Het vakantieresort is een project van LRM en wordt beheerd door Center Parcs.

 

LRM is een Belgische investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg stimuleert. Zij zorgt voor een goede uitvalsbasis, zodat bedrijven en projecten die arbeidsplaatsen in Limburg creëren, kunnen groeien. Haar financiële middelen en expertise zorgen – samen met de troeven van Limburg – voor een unieke voedingsbodem: www.lrm.be

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *