SVR-Vakantiebeurs in Rosmalen

Na goede ervaringen in voorgaande jaren is het Autotron in Rosmalen zaterdag 2 februari  weer gastheer van vele duizenden recreanten. Ondanks het licht winterse weer steken bij menigeen de vakantiekriebels nu toch de kop op en worden plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is dit een prachtige gelegenheid om hun eigen kampeerboer en -boerin uit te zoeken op deze unieke SVR-Vakantiebeurs.

 Boerengastvrijheid
Op deze SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken.  Eenvoorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van € 5.00 p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de standhouders beschikbaar worden gesteld.
De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. Daarom is er op deze beurs ook speciale aandacht voor de kinderen. Klik hier voor informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *