Uw glampingseizoen verlengen? Het kan met de seas~on Lodge van Outstanding!

Outstanding, wereldwijde leverancier van safaritenten en lodges, introduceert een totaal nieuw concept waarbij de look and feel van een safaritent wordt gecombineerd met de isolatie en het comfort van een lodge.

Een winterproof safaritent om het hele jaar door te verhuren? Dat is nu mogelijk! Met de groeiende vraag vanuit de markt werd het hoog tijd voor deze nieuwe innovatie. De geïsoleerde lodge biedt gasten élk seizoen een onvergetelijke glampingervaring, ongeacht de temperatuur.

De seas-on lodges zijn met zorg ontworpen en beschikken over een goed geïsoleerde vloer en binnenpanelen. Dankzij de goede isolatie (RC-waarde 3.0) zitten gasten er zelfs met een buitentemperatuur van -10°C warm en comfortabel bij, zonder dat dit leidt tot overmatig energieverbruik. Om het kampeergevoel vast te houden is de binnenkant van de lodge gemaakt van canvas. De glazen schuifdeur geeft de lodge niet alleen een bijzondere uitstraling, maar behoudt ook de charme van het buitenleven.

Zet elk seizoen aan! Wilt u de seas-on in het echt ontdekken? Bezoek onze stand 648 en ervaar de lodge in real-life. Onze glampingadviseurs vertellen u graag meer!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *